De Paus is in Rio; net zoals de pers!
Door: Pastores Ad v/d Helm en Walter Broeders, Jasper
Blijf op de hoogte en volg Reisoptie BINDING
23 Juli 2013 | Brazilië, Rio de Janeiro
De gedachte van zijn toespraak was:
Als wij de jeugd een goede basis geven in hun opvoeding, de overdracht van waarden en geloof, leggen wij een goede basis voor de toekomst van de mensheid.
De paus spreidde tenslotte zijn armen uit om heel Brazilië te omarmen, opdat niemand uitgesloten blijft van zijn genegenheid.
Natuurlijk komt er op zo'n enorm evenement ook veel pers af. Als groep hebben we al kennis gemaakt met hun en zijn er al mooie verslagen te vinden. Zo zijn er al meerdere interviews met de radio geweest (radio Rijnmond, radio 2, RKK radio) en zijn er wat beelden gemaakt op het strand. Op de volgende websites kunnen jullie wat berichtgeving vinden:
- www.wjd.nl
- www.rkk.nl
en op de websites van de lokale radiostations. Ook zullen we op de websites van de bisdommen (Breda en Rotterdam) en op www.mobielehelden.nl de foto's, verslagen en filmpjes plaatsen!
Wij blijven genieten; we gaan nu op weg naar de openingsviering op Copacabana Beach. Vanavond of morgenochtend zullen we hierover weer wat verslagen plaatsen!